Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Teknolojik üretim sisteminin sağladığı avantaj çift katlı prefabrik ev modellerine estetik olarak yansır. Klasik yöntemlerle elde edilemeyen hassas mimari detaylar dubleks prefabrik evlerde kolayca uygulanabilmektedir.

Her yapı sisteminde olduğu gibi prefabrik yapılarda da standart bakımların yapılması gerekmektedir. Prefabrik yapılar farklı özelliklere sahip birden fazla malzemenin birleşiminden oluşturulmaktadır.

Prefabrik evlerin yapımında kullanılan malzemeler çevreye ve insan sağlığına zararı bulunmayan malzemelerdir. Prefabrik evlerin imalat ve montajında kullanılan malzemeler kesinlikle asbest ve kanserojen madde içermez.

Taşıyıcılarında çok az yer kaplayan çelik metallerin kullanıldığı prefabrik ev içi genişliğiyle yaşayan herkese ferahlık verir.

Prefabrik ev alınırken dikkat edilmesi gereken pek çok konu vardır. Bunların başında yapının özellikleri, kullanılması istenen malzemelerin kalitesi ve tasarım detayları yer alır. Üretici firma konusunda bilgi sahibi olmak için araştırma yapmanız gerekir. Güvenilir bir firmayla çalıştığınızda prefabrik evle ilgili sorun yaşamazsınız.

Bu nedenle, Ege modeli sadece işlevsel ve konforlu bir yaşam alanı sunmakla kalmaz, aynı zamanda uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir.

Karmod her konuda olduğu gibi satış sonrası servis konusunda da sektörde öncü ve lider konumdadır. Satış sonrası servisimiz her zaman sizin yanınızdadır.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara prefabrik ev fiyatları nazaran daha fazladır.

İmarlı arsa herhangi bir yapının bu arsaya yapılabileceğini ifade eder, imarlı arsaya prefabrik ev almak için öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş olduğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık ofisine gidip biz bu evi yaptıracağız bununla alakalı bize ruhsat dosyası hazırlar mısınız diye söyledikten sonra mimarlık ofisi imarlı arsanıza ruhsat dosyası hazırlamaktadır prefabrik ev bu dosya içerisinde elektrik, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

Şehir hayatından uzaklaşmak isteyenler için mükemmel bir tercih olacak tek katlı prefabrik prefabrik ev fiyatları evler, kolay kurulumu, sağlam montajı, kaliteli malzemeleri ile uzun yıllar kullanım imkanı sağlamasının yanı sıra Villa

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı ten cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

Prefabrik evler, prefabrik ev modelleri Nevyap'ın yenilikçi ve kaliteli yaşam alanları yaratma vizyonunun bir parçasıdır ve present day yaşamın ihtiyaçlarına cevap verir.

Bizim hazır prefabrik evler, genellikle daha güvenlidir ve su baskınlarına ile ninety km/s rüzgar hızına kadar dayanıklı kasırgalara karşı dirençli olarak inşa edilmiştir. Önceden tasarlanmış prefabrik ev modelleri planlardan birini seçebilir veya kendi yeni prefabrik hazır evinizi özelleştirebilirsiniz.

Report this wiki page