Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Sizlere her zaman en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çalışan firmamız hız kesmeden yaptığı işlere devam etmektedir.

Karmod anahtar teslim prefabrik ev modelleri ile anahtarını çevirdiğinizde evinizde yaşamanız için her şeyin hazır olmasını sağlar. Evinizin için yüksek kaliteli iç dekorasyondan tam donanımlı bir mutfağa kadar arzu ettiğiniz her şeye sahip olmanızı garanti eder.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Mimarlık ofisi bununla alakalı bir ruhsat dosyası hazırlayacak ve bu hazırlamış olduğu ruhsat dosyasında bir elektrik projesi bir mekanik projesi bir mimari proje ve birde statik proje bulunmaktadır ve bu dosyayı belediyenin fen işlerine sunmaktadır. Fen işleri ise dosya uygun olduğunda onay verecektir ve ruhsat alınacaktır.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Taşınabilirdir, dolayısıyla kullanıcı dilerse evinin başka arsaya taşınmasını sağlayabilir.

900 TL’den başlamaktadır yani prefabrik ev kaç para dersek ortalama bu rakamı düşünebilirsiniz diğer evlerimizi de kampanyalı prefabrik ev fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.

Prefabrik yapılar ruhsatla ilgili olarak betonarme prefabrik ev binalar gibi izne tabidir. Bağlı bulunduğunuz belediyeye veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı il müdürlüklerine prefabrik ev başvurarak izin almanız gerekmektedir.

Konut açığının en kısa sürede kalıcı olarak kapatılmasını sağlamak için tasarlanan prefabrik ekonomik toplu konutlarımız, deprem, sel ya da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesini sağlar.

Kullanım yerinde firma profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan kısa zamanda montajlanarak oturuma hazır edilir.

Teknolojik üretim sistemi prefabrik villa tasarımlarında sınırlamaları ortadan kaldırıyor. Mimari estetiği ortaya çıkaran prefabrik ev fiyatları detay tasarım uygulamaları prefabrik yapı sisteminde üretim sınırlaması olmadan yapılabiliyor.

Karmod prefabrik evleri dimension en yakın prefabrik ev fiyatları satış ofislerimizin bahçesinde yer alan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da yer almaktadır. Bunun dışında Türkiye genelinde oldukça yaygın kullanıma sahip Karmod prefabrik prefabrik ev modelleri evleri bulunduğunuz ilde de görmeniz mümkün olabilmektedir.

Konut arsası üzerine inşa edilerek yapı ruhsatı ve oturma iskan izni alınan prefabrik evlere konut tapusu verilmektedir.

Report this wiki page